DrukwerkMAX | Zilverstraat 101, 2718 RP Zoetermeer | Drukkerij: Geograaf 38, 6921 EW Duiven | 085 - 210 4000 | klantenservice@drukwerkmax.nl

DrukwerkMAX

Assortiment

Social media

Ook interessant

Als professional wil je natuurlijk het beste drukwerk voor je klanten. Topkwaliteit en echte kleuren tegen de laagste prijzen van Nederland en altijd op tijd geleverd. Speciaal voor grafische professionals heeft DrukwerkMAX een partnerprogramma ontwikkeld.

Word partner!

Schrijf je in!

Grafisch professional?

Word partner van DrukwerkMAX en breng samen de markt in beweging!

*Wij delen geen gegevens met derden. Ook ontvang je van ons geen spam of vervelende berichten.

"Ik ben al meer dan 2 jaar partner van DrukwerkMAX. Ze blijven meedenken. Handige hulpmiddelen in mijn eigen branding en een breed scala aan producten. Daarmee kan ik mijn klanten verrassen, meer verkopen en uiteraard niet onbelangrijk: een mooie marge maken"

"Als reclamebureau bestellen wij veel drukwerk voor onze klanten. Niet zozeer om hierop marge te maken, maar als serviceproduct. Het afbreukrisico is voor ons groot. Wij zijn blij met DrukwerkMAX als alternatief voor alle bestaande ‘online drukkerijen’. Eindelijk een echte drukkerij met eigen moderne productiefaciliteit voor standaard drukwerk.  Dat werd tijd."

"Wij zijn een lokale drukkerij met een vaste trouwe klantenkring. Een webshop met het productassortiment van DrukwerkMAX in combinatie met mijn eigen producten heeft ervoor gezorgd dat wij onze klanten niet meer kwijtraken aan online drukkers zonder productie. Bedankt DrukwerkMAX!"

Direct extra kortingen op orders en een jaarlijkse omzetbonus

Op rekening bestellen 

Gratis blanco voorbeeldproducten en papiermonsters

Vaste ervaren ordermanager voor advies en speciale aanvragen

Eigen Whitelabel shop: Connect2MAX of koppeling met onze API

Modellen ontvangen

Altijd gratis en blanco verzending

Bekijk hier alle voordelen per categorie! 

 

Word in 3 stappen partner

1.   Schrijf je in via onderstaande inschrijfformulier.

2.   Wij controleren je gegevens.

3.   Je ontvangt per mail een bevestiging.

Pro2Pro, een ervaren sparringpartner 

Als partner krijg je direct een vaste senior ordermanager toegewezen voor afwijkende aanvragen en offertes. Onze ordermanagers hebben meer dan 15 jaar ervaring met kwaliteitsdrukwerk en helpen je graag met complexe projecten of het samenstellen van complexe producties.

Leads4Pro’s

Samen het MKB nog beter bedienen. Wij kiezen ervoor om ons te focussen op drukwerk. Dit betekent dat wij geen ontwerpen of marketingcampagnes ontwikkelen voor klanten. Uiteraard is dit wel een noodzakelijke stap voor klanten bij het invullen van hun drukwerk. Als partner word je opgenomen in ons Leads4Pro’s programma. Je ontvangt hiermee als grafisch professional aanvragen van klanten van DrukwerkMAX over marketing, grafisch design en DTP.

Directe korting en jaarlijkse partnerbonus

Hoe meer je bij DrukwerkMAX bestelt, hoe hoger jouw korting. Het afgelopen jaar is ons drukvolume flink gestegen. Hierdoor zijn wij inmiddels de enige Offset drukkerij in Nederland die zich volledig heeft gespecialiseerd op standaard drukwerk. Hoe groter ons volume, hoe goedkoper wij kunnen inkopen en produceren en hoe lager de prijs. Samen zorgen wij er dus voor dat je de hoogste kwaliteit drukwerk ontvangt voor de laagste prijs. Trouwe partners dragen daar aan bij, en die belonen wij graag! Je ontvangt als partner 2 type kortingen:

Partnerbonus: Jaarlijks krijg je in januari op basis van het totale volume aan drukwerk dat je besteld hebt in een jaar een partnerbonus.

Op rekening bestellen

Wij begrijpen best dat wanneer je vaker bestelt, je niet continu druk wil zijn met betalen. Dat doe je liever 1x elke twee weken. Ondanks onze zeer lage prijzen stellen wij jou als partner toch in staat om op rekening te bestellen.

Monsterboek voor de juiste papierkeuze

Het originele DrukwerkMAX monsterboek, alleen dan zonder DrukwerkMAX branding. Dit mooie kleurrijke boek met alle papiersoorten die op onze website beschikbaar zijn, bevat handige scheurrandjes. Je kunt hiermee jouw klanten de juiste keuze laten maken. Je kan ze zelfs een papiermonsterboek cadeau doen. “Zilver”, ”Goud” en “Platinum” partners ontvangen monsterboeken met een eigen branding.

De toolbox van DrukwerkMAX

DrukwerkMAX ontwikkelt doorlopend handige tools waarmee je jouw klanten nog beter kunt adviseren. Bijvoorbeeld een formaatposter, hierop staan alle formaten op ware grootte afgebeeld. Of een PMS – Full Color Waaier. Dit geeft je een indruk hoe PMS kleuren eruit zien wanneer je het omzet naar Full Color. Ideeën voor nieuwe tools? Laat het ons weten!

Testpanel nieuwe ontwikkelingen

Help mee aan de ontwikkeling van betere producten en dienstverlening. Alle nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten, extra diensten of aanpassingen aan de website, worden op verschillende manieren voorgelegd aan ons testpanel. De feedback die hieruit komt wordt direct toegepast. Hiermee heb jij als partner dus direct invloed op de ontwikkelingen binnen DrukwerkMAX.

Modellen versturen

Als kwaliteitsdrukkerij weten wij hoe belangrijk het is om te weten welk eindresultaat jouw klantontvangt. Partners kunnen ervoor kiezen om modellen toegestuurd te krijgen. Je weet dan altijd zeker welke kwaliteit de klant heeft ontvangen en je kunt bij mogelijke vragen ook altijd op basis van echte modellen jouw klant antwoord geven op al zijn vragen. “Goud” en “Platinum” partners ontvangen gratis modellen van al het bestelde drukwerk.

Seminars 4 Pro’s inspireren!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in onze markt en geïnspireerd worden door branchevreemde concepten. Wij organiseren voor onze partners elk kwartaal een interessant seminar. Verschillende sprekers zullen tijdens dit seminar hun visie, expertise en successen met je delen. Ons doel: kennisdeling en inspireren. De seminars richten zich zowel op het grafische vak als op het verbeteren van de marketing- en verkoopactiviteiten van jezelf of van jouw klanten.

Sneak preview nieuws

Als partner ontvang je een sneak preview op alle ontwikkelingen, nieuwe producten en diensten, kortingsacties en overige berichten. Zo kan je ook altijd goed inspringen op commerciële kansen die bij jouw klanten aanwezig zijn.

Blanco voorbeeldproducten

Laat je echte kleuren zien! Daar helpen wij je graag mee. Echte voorbeelden overtuigen beter dan afbeeldingen op de website. Als partner van DrukwerkMAX ontvang je gratis neutrale voorbeeldproducten die je aan jouw klanten kan laten zien. “Zilver”, ”Goud” en “Platinum” partners ontvangen voorbeeldproducten met een eigen branding.

Een eigen Whitelabel shop

Zorg ervoor dat jouw klanten eenvoudig en direct in jouw eigen website het assortiment van DrukwerkMAX kunnen bestellen. Verlies geen standaard drukwerkorders meer aan concurrenten en start met onze Whitelabel webshop. Naast adviesgevoelige en speciale orders kunnen jouw klanten ook standaard flyers online bestellen. Kies zelf welk drukwerk je uitbesteedt en voeg eenvoudig eigen producten toe. De Whitelabel shop is gekoppeld met de DrukwerkMAX API. Jouw klanten bestellen en wij doen de rest.

Toegang tot Connect2MAX API

DrukwerkMAX is de enige Nederlandse drukkerij die zich volledig specialiseert in standaard drukwerk. Veel processen zijn slim geautomatiseerd. Onze drukkerij functioneert als een universeel stopcontact waar jouw stekker op past. Wij stellen onze Connect2MAX API ter beschikking aan partners met een sterk geautomatiseerde workflow of eigen drukwerk webshop. Op deze manier schieten jouw orders eenvoudig onze workflow in. De volledige fulfilment van jouw bestellingen wordt hiermee door ons uitgevoerd. Belangrijke informatie en voortgang wordt uiteraard teruggekoppeld.

Meer informatie

                                                         Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie  en de   Bijzondere Voorwaarden GOMAX Partnerovereenkomst  en ga daarmee akkoord. 

 

   €25

    GRATIS

         drukwerktegoed!

Fix the following errors:
Hide